image

Santander

Santander Consumer Bank

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vårt mål är att vara den bästa banken för våra kunder, partners, aktieägare och medarbetare.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.


Besök hemsidan
image

Wasa Kredit

Wasa Kredit Snabbt Enkelt Personligt

Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering dels genom samarbetspartners inom bland annat fordonshandel, dator/kontorshandel och maskinhandel, dels direkt till företagskunder. Wasa Kredit erbjuder också avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner.

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.


Besök hemsidan
image

MYMONEY

MYMONEY VI KAN BILLÅN

MYMONEY har specialiserat på att anpassa billån efter vilken bil som köps och vem som köper den. Tidigare var det helt enkelt för dyrt och omständigt när man skulle finansiera sin bil. Vi kombinerar unika analysverktyg med spetskunskap för att kunna erbjuda ett prisvärt och flexibelt sätt att köpa bil på - det är vi stolta över!


Besök hemsidan
image

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi Ett företag i ständig utveckling

Svea Ekonomi är ett företag i en ständig utvecklingsprocess. Genom att vara lyhörda för marknaden och våra kunder ser vi till att vårt tjänsteutbud hela tiden förnyas och förbättras. Nya tjänster, fler nöjda kunder och även förvärv av bolag gör att vi har en stark tillväxt både i Sverige och i övriga Europa.


Besök hemsidan
image

DNB Bilfinansiering

DNB Bilfinansiering

Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa din nästa bil. Vi ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.


Besök hemsidan
Bilmärken